Gothia Cup

Leaders Party

Som ett tack för allt som ni tränare och ledare gör för alla ungdomar vill vi denna kväll bjuda er på någonting extra. God mat, en fantastisk show och underbart sällskap. Här träffar du som ledare över 2500 kollegor från när och fjärran. Detta blir en kväll som vi lovar att du sent kommer att glömma.
INFO
Plats
Scandinavium
Dag
Tisdag 16 juli 2024
Tid
19.00-24.00

EN KVÄLL

Som ni ledare förtjänar

En ledarfest består av god mat och underhållning. Frampå kvällen är det inte många som sitter kvar på sina platser, nästan alla står upp och sjunger med. Det är då man känner att man är med på något riktigt stort och väldigt internationellt.
Biljetter
Entré ingår i Leaders Card. Varje lag i kategori A och B erhåller två Leaders Card. Det går att köpa biljett för 300 SEK i Informationen på Heden.
Mat och dryck
När du anländer till Scandinavium bjuder vi på buffé med en valfri dryck. Mat serveras från 19.00- 21.00.

MUSIK, HUMOR, ALLSÅNG

Färgsprakande show

Showen är färgsprakande, fartfylld och euforisk. Heta artister ackompanjeras av några av Göteborgs bästa musiker när de ger oss hits från alla årtionden. Musiken varvas med humor, allsång och galna upptåg. Hela tiden med våra ledare från hela världen i centrum. Dansa, sjung och skratta tillsammans med dina ledarkollegor.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy