Gothia Cup

Opening Ceremony

Gothia Cup-veckan är full av möten. Stora som små, arrangerade och spontana. Invigningen är veckans största möte. En två timmar lång show med musik, dans, fyrverkeri, presentation av alla deltagande nationer och glädje i massor. Med 50000 besökare på ett fullsatt Ullevi är alla med.
INFO
Plats
Ullevi Stadium
Dag
måndag 15 juli 2024
Tid
20.00
insläpp från 18.30
Barnbiljett
Barn under 4 år får sitta i föräldrars knä utan biljett
Väskor & Ryggsäckar
Det råder totalt väskförbud under evenemanget

Ett minne för livet

Vi tror att det är viktigt att skapa ett stort, bestående minne av en cup, ett ögonblick där alla finns med och där alla kan känna gemenskap. Vi vill med Gothia Opening Ceremony skapa just detta ögonblick.

Se fyrverkerierna

ELEKTRISK ATMOSFÄR

Nackhåren reser sig

 De som varit med tidigare liknar det hela vid en olympisk ceremoni och det är meningen. Atmosfären kring invigningen av Gothia Cup är elektrisk, nackhåren reser sig och du kommer att le av minnet för resten av ditt liv.
Biljetter
Alla deltagare anmälda i kategori A, B eller C får en biljett till Gothia Opening Ceremony. Biljett ingår även vid köp av Gothia Card i mån av tillgängliga biljetter. En fysiks biljett krävs. Gothia Card är inte giltig som biljett. Övriga biljetter går att köpa via Ticketmaster (från maj) samt under cupveckan i Informationen på Heden (i mån av plats).
Arenan
Ullevi Stadium är Sveriges största konsertarena med plats för 46000 sittande och betydligt fler vid konserter. Gothia Cup har en rekordpublik på 51210 åskådare och då är det fullpackat. Ullevi Stadium är perfekt för stora shower och konserter. 

SHOWEN

Musik från världen

Tillsammans skapar vi en sällan skådad show. Musik från världens alla hörn spelas när nationerna tågar in på arenan och när årets stora hits spelas är det publiken som sjunger. Det finns även tid för eftertanke och du kommer upptäcka att Gothia Cup är så mycket mer än bara fotboll.

Publiken

När Gothia Cup invigs är alla på plats. Över 50000 spelare, ledare, supportrar och göteborgare skapar en magisk stämning på Ullevi Stadium. Vi har en publik som är delaktig i vår show med sång och dans. Att publiken har en aktiv roll i showen skapar en gemenskap och glädje och när ungdomar från hela världen kan samarbeta och ha roligt ihop känner vi en viss stolthet.
Opening Ceremony

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy