FÖRÄLDRAR OCH SUPPORTRAR

Boka hotell

Kommer du som förälder, släkting eller supporter till Gothia Cup i sommar? Som besökare till turneringen och Göteborg väntar dig mängder av upplevelser. Vi på Gothia Cup hjälper dig gärna att planera ditt besök och boka ditt hotell under turneringen. 

Hotellrum för lag

Önskar ni boka hotell för ert lag så görs detta i samband med er anmälan av laget.

Läs mer →

Vanliga frågor

Vill ni inte äta på restaurang varje dag kan ni köpa matkort från oss vilket ger er tillgång till både lunch och middag i en skolmatsal i närheten av ert hotell. Frukost äter ni på hotellet. Matkorten köper ni i Informationen på Heden under cupveckan.

Matkort 12 - tolv måltider (lunch och middag): 950 SEK per person
Matkort 6 - sex måltider (lunch eller middag): 650 SEK per person

Vill ni inte äta i en skolmatsal finns det många restauranger att välja på. Göteborg räknas som en av Europas bästa matstäder och utbudet är stort.

Genom lagets Gothia Account kan lagledaren beställa extra Gothia Card till medresande föräldrar eller supportrar. I Gothia Card ingår en invigningsbiljett i mån av tillgängliga biljetter och vid beställning via Gothia Account får ni sitta tillsammans med laget. Det går inte att beställa lösa invigningsbiljetter via Gothia Cup.

Gothia Card kan köpas av medresenärer som inte bor tillsammans med laget, kortet kostar 400 SEK oavsett ålder. Gothia Card till medresenärer kan beställas av lagledaren via lagets Gothia Account. Det går även köpa Gothia Card på plats under cupveckan i informationen på Heden. Biljett till invigningen ingår i mån av tillgänglighet. En fysisk biljett krävs.

Fördelen med att beställa via Gothia Account före turneringen är att ni då är garanterade en plats på invigningen och får plats tillsammans med laget. Köps Gothia Card på plats under cupveckan kan vi inte garantera en plats på invigningen.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy