Logo GSOT
INFO
Datum
14-18 juli 2024
Plats
Kviberg och Heden
Anmäl er här

Founded by Kim Källström

Gothia Special Olympics Trophy erbjuder ungdomar med någon form av intellektuell funktionsnedsättning en möjlighet att delta i The World Youth Cup. 
Se filmen
När ni spelar tillsammans visar ni hur fotboll ska spelas. Ni visar att vi verkligen är en värld och ger oss det bästa exemplet på hur fotboll kan förena
Dennis Andersson
Generalsekreterare Gothia Cup
Det är fantastiskt. När man väl kommer hit är det helt otroligt. All energi, all glädje och all vilja att bara få spela fotboll och ha kul tillsammans är häftigt
Kim Källström
f.d Svensk landslagsspelare

En del av Gothia Cup

Gothia Special Olympics Trophy är egen klass i Gothia Cup. Gruppspel och slutspel spelas på Kviberg från måndag till torsdag med finaler på Heden under torsdagen.
Girls team

Special Olympics

Vi gör det tillsammans

Kärleken till fotbollen är den gemensamma nämnaren för oss alla. Gothia Special Olympics Trophy är ett samarbete mellan Gothia Cup, Special Olympics Europe/Eurasia, Special Olympics Sverige och Kim Källström.
Kim Källström

Founded by Kim Källström

Sedan 2011

Gothia Special Olympics Trophy grundades 2011 av den f.d svenske landslagsspelaren Kim Källström och klassen har blivit en etablerad favorit under Gothia Cup-veckan i Göteborg.

Vill du ha nyheter och uppdateringar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.
Vi bryr oss om din personliga data.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy