Anmälan för Gothia Cup 2020 öppnar på tisdag

På tisdag den 10 september klockan 10.00 öppnar anmälan till Gothia Cup 2020, som spelas 12–18 juli. Vissa kategorier blir snabbt fullbokade – så missa inte att anmäla ert lag till världens största ungdomsturnering.

Det är många lag som brukar hänga på låset för att säkra en plats till världens största ungdomsturnering. Att vara snabb med anmälningarna är särskilt viktigt för de lokala lag som vill vara med i Gothia Cup. Förra året fylldes kvoten för lokala lag som bor hemma under turneringen upp på bara tolv minuter. Men det är inte bara svenska lag som brukar vara snabbt ute, när anmälan hade varit öppen i fyra timmar förra året så hade över 400 lag anmält sig. 

Det finns ingen anledning att vänta med att anmäla sig utan se till att vara redo på tisdag morgon. Som vi berättat tidigare så är en nyhet till nästa år att det kommer finnas öppna klasser för G17 och B17, detta vid sidan av inbjudningsturneringen Gothia Puma Trophy. Vi hoppas att många lag tar chansen att anmäla sig till dessa nya klasser.

Viktigt att tänka på att betala anmälningsavgiften så snart som möjligt efter att anmälan är bekräftad. Det är först när anmälningsavgiften är betald som själva platsen också är säkrad. 

Var redo på tisdag och så ses vi i juli nästa år!

MAIN PARTNER

OFFICIAL PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy