Gothia Cup

Arnarson och Walmsley blev invalda till Hall of Fame

En ambassadör från Island och en från USA blev invalda i Hall of Fame.

Isländske ambassadör Ludvik Arnarson har sedan 1997 tagit med över 400 lag från Island till Gothia Cup.
Amerikanske Barry Walmsley har sedan 1992 tagit med fler än 250 lag från USA.
Nu har bägge valts in i Gothia Cups Hall of Fame.

Sedan 2007 har ledare och entusiaster som haft stor påverkan på Gothia Cup valts in till Gothia Cup Hall of Fame. Senast 2019 valdes Andreas Kolland. Han hade deltagit med strax under 200 lag från KSV Segeberg, och vunnit turneringen sex gånger om.
Nu var det dags för ytterligare två personer att väljas in till Gothia Cup Hall of Fame, Ludvik Arnarson och Barry Walmsley.
Ludvik Arnarson har sedan 1997, varit en av de viktigaste ambassadörerna för Gothia Cup. Arnarson har i 26 års tid tagit över fler än 400 lag från Island. Alla lagen som han har tagit med har alltid föregått med gott exempel och varit utmärkta ambassadörer för landet.
– Arnarson är en stor man på Island inom fotbollen. Island är ett litet land där nästan alla känner alla. Men hälsar man på honom känner man att han är lite mr Fotboll. Bara i år har Island med 71 lag – det är stort för ett så litet land och mycket av det är hans förtjänst, säger Dennis Andersson, generalsekreterare för Gothia Cup.

Sedan 1992 har Barry Walmsley, från USA, även han varit en av de viktigaste ambassadörerna för Gothia Cup. Han är dessutom en kär och välbekant gäst i Gothia Cup-sammanhang. Han har, genom åren tagit med sig över 250 lag från USA till turneringen.
– Barry är en gammal vän. I 30 år års tid, från när han kom för första gången, har vi växt tillsammans. I den här turneringen, för 30 år sen, var vi inte så stora – och inte han heller – men han har växt som representant och vi har växt som turnering, säger Dennis Andersson.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy