Gothia Cup

Bara två månader kvar: ”Förväntningarna är höga”

Nu är det bara två månader kvar tills fotbollsfesten Gothia Cup 2023 drar igång.

Vi är stolta över att snart kunna välkomna rekordmånga glada spelare och ledare samt domare och funktionärer till Göteborg.

Vi har i år utökat antal spelplaner, då vi välkomnar Alingsås tillbaka in i Gothia Cup-familjen igen. Gothia Cup spelades i Alingsås 2018 och 2019 och nu är det dags på nytt. Dessutom kommer SKF Arenas kapacitet att utökas till 8 500 åskådare, vilket möjliggör för oss att låta ännu fler supportrar se högklassig juniorfotboll från första parkett.

Förberedelserna inför årets turnering startades redan när förra årets upplaga av Gothia Cup avslutades i somras. Arbetet pågår för fullt och det dröjer inte länge innan Heden förvandlas till ett härligt fotbollsparadis.
– Förberedelserna inför årets turnering går fortsatt helt enligt plan. Nu filar vi på de sista detaljerna, säger Gothia Cups tävlingsledare Niclas Andersson Freiholtz.
Intresset för turneringen är oerhört stort.
– Då vi förväntar oss ett nytt deltagarrekord är förväntningarna på årets turnering såklart höga. Världen är tillbaka! säger Niclas Andersson Freiholtz.

Vi kan inte vänta på att få välkomna er alla och skapa oförglömliga minnen tillsammans under världens största ungdomsturnering i fotboll.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy