Gothia Cup

Beven Mashedi – Familj, tränare och största supporter för Tramway FC

Beven Mashedi från sydafrikanska laget Tramway FC var en av lagets största supportrar under årets turnering.

Beven Mashedi, tränare och familj till sydafrikanska laget Tramway FC, är även en av lagets största supportrar. Under Gothia Cup 2024 deltog de med sitt Boys 13-lag och en större hejarklack.
– Vi kommer att vara här varje år och stödja, fira och delta, berättade lagets tränare för oss efter en matchvinst.

Under årets Gothia Cup deltog sydafrikanska Tramway FC i Boys 13 klassen. Något som var väldigt viktigt för lagets tränare, Beven Mashedi, var att alltid finnas där för laget och fira minsta lilla framgång. Vid sidlinjen stod han redo varje match med flaggor och sydafrikas

färger på kläderna för att heja fram sitt lag. Hans titel var inte helt självklar, men för honom och laget handlar det om att finnas där för varandra oavsett.
– Jag är både familj och tränare. Jag är en av de bakgrundstränarna, men som en del av klubben så är vi också familj. Vi hjälper och assisterar varandra när vi kan, berättade Beven Mashedi.

För tränare Mashedi är det viktigt att alltid stötta och fira lagets alla framgångar.
– Vi är familj och förstår varandras bakgrunder. Uppoffringarna som dessa spelare gör är otroliga. Så varje möjlighet vi får till att älska dem, älska deras spel, så gör vi det, sa han. Detta var något han under turneringen utstrålade på långt håll - lycka, glädje och pepp. Han menar att det är viktigt att alltid supporta spelarna och att detta har gett resultat i killarnas spel.
– Vi ser energin de får av det och det är därför resultaten ser ut som de gör, riktigt bra, berättade tränaren efter en matchvinst under Gothia Cup 2024.

Varje match firas på något sätt, det är det som skapar glädje och en vilja att komma tillbaka - oavsett resultat. Sydafrikanska Tramway FC fokuserar mycket på just det.
– Som klubb är vi överlyckliga. Det har varit svårt att komma hit, med mycket uppoffringar, men att vara här är helt fantastiskt. Gothia, organisationen, funktionärerna, matcherna, gruppspelen, allt är bara perfekt. Vi kommer att vara här varje år och stödja, fira och delta, berättade Mashedi.

Det allra viktigaste för lagets tränare är att växa som lag, något han menar att spelarna tillsammans var med och bidrog med under årets turnering.
– Vi kom hit som ett lag, men nu lämnar vi som ett ännu starkare lag, avslutar Beven Mashedi.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy