Dela glädjen med GB Glace och Gothia Cup!

Efter en tuff vår i coronavirusets spår, är det äntligen sommar och sol. Med fysisk distans till varandra kan vi ändå alltid muntra upp oss med det bästa vi vet: fotboll och glass! Dela glädjen med oss och få chansen att vinna glasscheckar från GB Glace till hela laget!

Vi har en utmanande vår bakom oss, med smittspridning som dessutom inneburit att sommarens höjdpunkter – fotbollscuperna med laget – är inställda. Men trots fysisk distansering, kan pandemin inte ta ifrån oss glädjen vi hittar i gemenskapen genom nya kreativa, sociala möten.

Att få dela glädjen över ett mål eller en lyckad brytning med sina lagkamrater, är det som gör fotbollsstunderna speciella och minnesvärda. Och även om vi i dessa tider håller avstånd till varandra, ger en glass-stund med mor- och farföräldrarna över ett videomöte eller på varsin parkbänk, en känsla av gemenskap och närhet i en svår tid.

Gothia Cup och vår trogna partner GB Glace uppmuntrar er att i sommar dela er bästa kombination av fotboll och glass i sociala medier under #delaglädjen, så kan ni vinna glasscheckar till hela laget (till ett värde av 1000 kronor).

Så, vad väntar ni på? Ut och lira och ut och fira! 

Och kom ihåg: Håll avstånd – men dela glädjen!

MAIN PARTNER

OFFICIAL PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy