Gothia Cup

EDY Sport Enrichment Center vill komma tillbaka – med din hjälp

EDY Sport Enrichment Center från Etiopien deltog i Gothia Cup förra året.

Nu samlar de in pengar för att få möjligheten att delta igen i sommar.

EDY Sport Enrichment Center har inte bara en träningsanläggning för fotboll. De gör också allt för att berika livet för tonåringar i Etiopien genom sportens kraft. De erbjuder en rad program för olika åldersgrupper, från nybörjare till proffs, som hjälper sina elever att utveckla färdigheter, tekniker och självförtroende på ett roligt och dynamiskt sätt. En insamling har startats för att hjälpa barnen att förverkliga sin dröm om att spela i Gothia Cup i sommar. Medlen ska täcka kostnader för visum, flygbiljetter, fotbollsutrustning och andra utgifter.

– I år har vi en unik möjlighet att delta i den världsomspännande fotbollsturneringen Gothia Cup i Sverige. Detta är inte bara en chans att visa upp våra talanger, utan också en chans att hedra minnet av en av våra spelare som miste livet i en oförutsedd olycka under vårt tidigare besök förra året. Vi är fast beslutna om att göra det bästa av en hemsk situation och åka tillbaka i år för att vinna turneringen för att hedra vår fallna stjärna och hans familj. Men vi behöver ert stöd för att få det här att hända, säger klubben i ett gemensamt uttalande.

Om du vill hjälpa de etiopiska barnen, som kommer från svåra bakgrunder och har begränsade möjligheter, att förverkliga sina drömmar kan du stötta deras insamling HÄR.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy