Gothia Cup

Efter två väntan får TSV Großbardorf äntligen spela Gothia Cup

2020 vann TSV Großbardorf SKF MtW-turneringen i Tyskland och laget drömde då om att resa till Göteborg och delta i Gothia Cup. Tyvärr ändrades den planen på grund av pandemin.

Gothia Cup är äntligen tillbaka och SKF Tyskland gjorde ett överraskande val, i stället för att spela om Meet the World-turneringen i år får TSV Großbardorfs möjlighet att delta i årets turnering – efter två års väntetid.

Andreas Lampert, tränare för laget, bekräftar: 

– Äntligen får vi möjligheten att vara med på Gothia Cup! Det kommer bli den största turneringen vi har spelat hittills och energin och atmosfären runt turneringen verkar vara fantastisk. Barnen har blivit äldre och de kan ha förändrats lite, men det som fortfarande är detsamma är deras kärlek till fotboll, de slutar aldrig att jaga sin största passion.

– Vi är så glada att vara med tillsammans med tusentals andra barn från hela världen. Vi ser fram emot att bevisa hur vårt lag har kunnat växa och förbättrats under de senaste två årens väntetid, säger lagkaptenen Ole Bandau (som ligger framför sitt lag på bilden).

Den här historien berättar mycket om vad Gothia Cup betyder för barnen, och SKF är stolta över att vara en del av denna fantastiska resa.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy