Gothia Cup

Rekordstort intresse för Gothia Cup 2024

Nya rekord noterades när Gothia Cup öppnade upp anmälan för 2024 års turnering. Kategorin för de lokala lagen fylldes direkt vid öppning. Sammanlagt skickade cirka 900 lag från tio länder in sin ansökan till Gothia Cup redan under första dagen.

I onsdags öppnade anmälan för Gothia Cup 2024 och vi märkte direkt av ett rekordstort intresse. Allra först med att anmäla sig var Norrby IF:s B14-lag.

Anmälan hann knappt öppna klockan 10.00 innan kategori D för lokala lag var helt fylld. Aldrig tidigare har denna kategori fyllts inom loppet av en minut. Sammanlagt skickade omkring 900 lag in sin anmälan till Gothia Cup 2024 under första anmälningsdagen. Lag från Kanada, England, Frankrike, Tyskland, Irland, Nederländerna, Norge, Sverige, Schweiz och USA har redan säkrat sin plats och lag från många fler länder har visat intresse för att delta i turneringen.
– Det är roligt att se det enorma intresset för Gothia Cup. Det är fantastiskt att se att intresset ökar, år efter år. Nu drar uppladdningen inför Gothia Cup 2024 igång, säger tävlingsledare Niclas Andersson Freiholtz.

Ett lag som verkligen hängde på låset var Norrby IF:s B14-lag. De var det allra första laget som anmälde sig till Gothia Cup 2024.
– För oss är Gothia Cup en uppskattad turnering för både spelare, ledare och föräldrar. Det var givet att ställa klockan för att få en plats. Att vi dessutom är regerande mästare i B14-klassen ger turneringen en extra krydda för vår akademi, säger akademichefen Fredrik Samuelsson, som anmälde laget.

Anmäl ert lag HÄR.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy