Gothia Cup

Få möjlighet att representera din nation på invigningen i sommar

Nu kan du ansöka om att få representera din nation vid invigningsceremonin i sommar och även vinna gratis deltagande till turneringen 2025.

Gothia Cups invigningsceremoni på Ullevi är en av veckans höjdpunkter med över 50 000 åskådare på plats på stadion och livestreaming till världens alla hörn. Gothia Cup 2023 invigdes officiellt inför 51 073 lyckliga personer på läktarna. En viktig del av ceremonin är nationsparaden. Till paraden väljer vi ett lag från varje nation som får representera sitt land. Ni kan bli det utvalda laget om ni har tur.

Motivera varför just ditt lag ska väljas att representera ditt land vid årets invigningsceremoni och skriv vad du planerar att göra för att lyfta fram just din nation. Det kan vara sättet du klär dig, vad du tar med dig eller vad som helst som får åskådarna att minnas ditt land i väldigt positiv bemärkelse. Klubben med bäst utklädnad och prestation vinner deltagande för upp till 18 spelare i Gothia Cup nästa år.

Skicka din ansökan senast den 5 maj till [email protected]. Vänligen inkludera namnet på landet och klubben du representerar, din ålderskategori och kontaktinformation till en person i ditt lag i e-postmeddelandet.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy