Gothia Cup

FC New England besegrade Hammarby IF FF

FC New England från USA besegrade svenska Hammarby IF FF med 4-2 i finalen för Flickor 15 - Det känns härligt att vinna! Det har varit en underbar turnering, säger spelaren Margareta Krasnomowitz.

Flickor 15
Hammarby IF FF - FC New England 2-4 (0-2)

New England tog tag i taktpinnen direkt i matchen. 1-0 kom tidigt, 2-0 i slutet på första halvlek. De förde spelet med hög press vilket skapade problem för "Bajen" som hoppades komma igen i andra halvlek. Istället blev det 3-0 i inledningen av densamma. Och det var ett mycket vackert mål, en hörna direkt i mål är inget man ser varje dag.

Hammarby kom dock igen. 3-1 och de hade kontakt med amerikanskorna. Ett skott i ribban som studsade på mållinjen och ut hann FC New England med innan de faktiskt gjorde 4-1. Hammarby reducerade återigen men orkade inte komma närmare än 4-2, som också blev slutresultatet.

Matchens MVP: Tessa Koehler, FC New England