Gothia Cup

Första upplagan av Gothia Cup Cancún spelas i januari 2023

Den första upplagan av Gothia Cups nya turnering, Gothia Cup Cancún i Mexiko kommer spelas den 3-8 januari, 2023. Anmälan är redan öppen på Gothia Cup Cancúns hemsida.

Gothia Cups mission - att skapa mötesplatser för ungdomar för att öka kunskapen om och förståelsen för varandra - har resulterat i en långsiktigt målsättning om att exportera turneringen till alla världsdelar. Nu är det äntligen dags för turneringen i Mexiko att starta.

– Mexiko är ett genuint fotbollsland och det känns extra roligt att kunna förverkliga den nya turneringen nu för att ge ungdomar hopp och framtidstro igen, efter så lång tids nedstängning på grund av pandemin. - Dennis Andersson, generalsekreterare Gothia Cup

Den 3-8 januari 2023 är det äntligen dags för den första upplagan av Gothia Cup Cancún. Turneringen är för tjejer och killar i åldrarna 11-16 år och alla lag kommer bo på samma hotell, Grand Oasis Cancún. Första året kommer vara en slags pilotturnering med lag främst från Nord- och Sydamerika, på sikt är förhoppningen att lag från hela världen väljer att delta i Gothia Cup Cancún. Läs mer om turneringen på Gothia Cup Cancúns hemsida, där finner ni även anmälan till den första upplagan som nu är öppen.

Läs mer om turneringen och anmäl er här

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy