Gothia Cup

GAIS tar hem guldet i B11-kategorin

GAIS vinner B11-kategorin efter en 5–3 vinst mot RS Sports.

Andra matchen som spelades på Heden 5 var finalen i B11-kategorin mellan RS Sports från Brasilien och GAIS från Sverige. Finalen som GAIS gick segrande ur med en 5–3 vinst.  – Det känns riktigt bra att vinna, det är en obeskrivlig känsla, säger mete Gul.

På ett soligt Heden 5 spelades finalen i B11 mellan RS Sports från Brasilien och svenska GAIS. I första halvleken bjöds de på brasiliansk dans och till en början undrade man om man var på Copacabana eller Heden. Det var inte heller bara solen som sken utan även nummer 10 i RS Sports, Arthur Zempulski Damiani, som gjorde dubbla mål.
– När vi låg under med två mål tänkte jag att vi skulle fortsätta kämpa och inte ge upp. Vi  var i samma sits i semin, men vi gjorde comeback så jag tänkte att vi kunde göra samma, säger matchenslirare Mete Gul.

 Innan halvtid kvitterade GAIS och resultatet som stod var 2–2 när domaren blåste i gång matchen för andra gången. Andra halvleken började jämt och efter sex minuter gjorde GAIS 3–2 genom Mete Gul som blev hans andra mål i matchen.
– Att vi tar tillbaka ledningen är en magisk känsla. Det är går inte att beskriva det, fortsätter Mete.

 Med varsitt mål från lagen var ställningen 3–4 med tio minuter kvar av matcherna. I 44:e minuten gör Mete Gul hattrick och utökar GAIS ledning till 5-3.
– Det känns riktigt bra att vinna, det är en obeskrivlig känsla. Jag är stolt över mig själv, mina kamrater, mina ledare och alla är bara jättebra. Nu ska vi fira med ledarna och föräldrarna – äta kebab, säger mete.

RS Sports - GAIS
Heden 5
3–5 (2–2)

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy