Gothia Cup

Gardanne Biver FC satsar på vinst i år igen

Franska Gardanne Biver FC var med i Gothia Cup 2022, liksom då satsar de på vinst i år igen.

Matcher under Gothia Cup spelas över hela Göteborg, men även på orter en bit utanför. På Torslandavallen hittar vi fyra planer där matcher spelas över veckan. På måndagen mötte 2022 års vinnare franska Gardanne Biver FC, svenska Fortuna FF. 

På måndagen spelades matcher runt om i Göteborg och på orter strax utanför. På Torslandavallen en bit utanför centrala staden spelas matcher på fyra planer. Idag spelades där bland annat en match mellan franska Gardanne Biver FC och svenska Fortuna FF. 

Gardanne Biver FC är med för andra gången i Gothia Cup och satsar liksom år 2022 på vinst. Sist laget var med gick de hela vägen till final och vann på straffar mot lokala IFK Göteborg, då i klassen Boys 13. Läs mer om deras prestationer från förra årets final HÄR. I år spelar de i B15-klassen och i premiärmatchen gick de enkelt ut som vinnare med resultatet 5-0. 

Gardanne Biver FCs första målskytt för turneringen blev nummer 7, Axel Mestre. Spelaren har endast ett mål i sikte med turneringen. 
- Vi vill såklart vinna turneringen i år igen, skrattade han och sa efter matchen. 

För att lyckas nå vinsten i år igen har det franska laget tränat mycket och även deltagit i internationella turneringar på hemmaplan. 

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy