Gothia Cup

Glädje och gemenskap: Eden Brooke sprider energi på Gothia Cup

Eden Brooke från Phoenix Football Academy ser bara glädje i allt som hör Gothia Cup till.

Eden Brooke från engelska Phoenix Football Academy fokuserade på glädje i allt som hör Gothia Cup till. Hennes förhoppning med turneringen 2024 var att sprida glädje och energi mellan spelare.
– Det absolut viktigaste för mig har varit att fira denna upplevelse med mina vänner, säger Eden Brooke.

Phoenix Football Academy är ett av de engelska lagen som deltog i 2024 års Gothia Cup. Eden Brooke, vänsterytter från Girls 15-laget, berättade efter en matchvinst hur viktigt glädje var för henne.
– Det viktiga är att alltid ha en riktigt kul tid när man är på Gothia Cup, berättar Eden Brooke.

Under turneringen var glädje något som speglade detta lagets vistelse. Vid matcherna var det en enorm energi och gemenskap som syntes. Lagets tränare tillsammans med spelarna utstrålade en sammanhållning som var svår att missa. Långa vägar gick det att skåda ett lag fullt av vänner, tränare som spelare.

– Allt som betyder något är att under turneringen fira att vara här med mina lagkompisar, sa Eden med ett stort leende.

Att alltid samla laget och värna om varandra var av stor vikt. Efter varje match samlades laget och höll om och peppade varandra.
– Jag tror att jobba tillsammans som ett lag och peppa varandra är nyckeln. Att spela tillsammans, ha en bra kemi som ett lag och bara blomstra tillsammans är det viktigaste för oss, berättade Eden efter att laget hade samlats för en lagbild.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy