Gothia Cup

Gothia Cup Cancún är tillbaka med nya datum

Vi är glada att meddela att anmälan till Gothia Cup Cancún nu är öppen! Vid Cancúns fantastiska stränder och livliga kultur siktar den tredje upplagan av turneringen på att leverera en oförglömlig upplevelse för både spelare och åskådare.

Nya Datum
Gothia Cup Cancún återvänder med nya datum med målet att förbättra upplevelsen för alla inblandade. Från den 14:e till 19:e december 2024 kommer stränderna i Cancún återigen fyllas av fotbollsfantaster.

Komfort och Flexibilitet
I år har vi lagt ner extra arbete för att se till att deltagarna får en bekväm vistelse genom att lägga till två nya hotell i vårt boendeutbud. Oavsett om du letar efter prisvärda eller lyxiga alternativ finns det något som passar alla:

City Express By Marriott (Budget): Erbjuder prisvärt men bekvämt boende och är det perfekta valet för lag och familjer som vill få ut det mesta av sin vistelse utan att spräcka plånboken.

Grand Oasis Cancún (Standard): Med standardbekvämligheter och fantastisk utsikt lovar detta hotell en minnesvärd vistelse för alla deltagare.

Iberostar Selection (Premium): För dem som söker ett lyxigare alternativ erbjuder Iberostar Selection ett premiumboende med faciliteter i världsklass.

En unik möjlighet
Enligt Niclas Andersson Freiholtz, turneringsledaren för Gothia Cup Cancún, erbjuder denna turnering en oslagbar kombination av fotboll och semester. Här handlar det inte bara om matcherna på planen; det handlar om att skapa livslånga vänskapsband och minnen som varar för evigt. I Cancún samlas lag från alla möjliga bakgrunder och förenar människor från olika hörn av världen genom deras gemensamma kärlek till spelet.

Varmt välkommen att registrera ditt lags anmälan på https://gothiacupcancun.com.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy