Gothia Cup

Gothia Cup presenterar DXC Technology som Official Partner

Gothia Cup samarbetar med DXC Technology, en ledande global teknologitjänstleverantör som finns med på Fortune 500-listan, när världens största fotbollsturnering för ungdomar vänder sig till teknik för att förändra sin verksamhet och förbättra fotbollsupplevelsen för funktionärer, spelare och åskådare.

Som officiell IT-teknikpartner kommer DXC Technology tillsammans med Gothia Cup att använda teknikens kraft för att digitalt förbättra evenemangslogistik och organisation.

Partnerskapet kommer att stödja Gothia Cup i att nå sina globala klimatmål genom att dra nytta av DXC Technologys globala erfarenhet av hållbarhet.
– På DXC Technology arbetar vi för att förbättra livet för våra anställda och de samhällen där vi bor och arbetar. Gothia Cup, som gör det möjligt för tusentals barn runt om i världen att bli aktiva, njuta av sport och utveckla lagarbete, är ett utmärkt sätt för oss att visa detta engagemang på, och vi är glada över att vara den officiella IT-partnern för turneringen, säger Martin Björk, vd för DXC Technology Sweden.

Gothia Cups försäljningschef Thomas Anderson tillägger:
– Vi tror på kraften i teamwork och teknik för att vinna. Med DXC Technology kommer vi att ta vår turnering till nästa nivå genom att tillhandahålla förbättrade digitala möjligheter och applikationer för att avsevärt förbättra turneringsupplevelsen för alla, säger Thomas Anderson.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy