Gothia Cup

Gothia Cup presenterar Elektroskandia Sverige som ny Official Partner

Elektroskandia Sverige är klar som ny Official Partner till Gothia Cup.

Elektroskandia Sverige blir ny Official Partner till Gothia Cup. Parterna har kommit överens om ett samarbete med jämställdhet i fokus. Elektroskandia Sverige blir också avsändare för G17-kategorin i turneringen.

Elektroskandia Sverige är Sveriges ledande elteknikgrossist och ägs av franska grossistkoncernen Sonepar. Företaget erbjuder elmateriel och system till kunder som är verksamma inom områdena elinstallation, industri, infra, säkerhet, belysning och vitvaror. Elektroskandia Sverige tillhandahåller ett brett sortiment från de främsta leverantörerna i världen. Nu inleder Elektroskandia Sverige ett partnerskap med Gothia Cup, med fokus på jämställdhet.
– Vi vill synas i ett publikt sammanhang och aktivt bidra med något som skiljer sig från vår affär, men ändå ha fokus på de värden vi som företag vill stå för, säger vd:n Anders Nordlöw.

De har en väldigt positiv inställning till Gothia Cup som turnering och varumärke.
– Gothia Cup är ett starkt varumärke med stor spridning. Gothia Cup jobbar med ungdomar, som är vår framtid, samt delar vår inställning vad gäller fyra av de globala målen; god hälsa och välbefinnande, jämställdhet, minskad ojämlikhet samt att bekämpa klimatförändringarna, säger vd:n.
Elektroskandia Sveriges mål med partnerskapet är att exponeras mot befintliga och nya målgrupper samtidigt som de involverar sin organisation över hela landet med lokala aktiviteter kopplade till partnerskapet.
– I en förlängning ser vi även möjligheten att utveckla satsningen och involvera bolag i andra länder inom Sonepar-koncernen. Vi ser detta partnerskap som ett långsiktigt samarbete och en del i vårt hållbarhetsarbete, ett område inom vilket Elektroskandia Sverige ligger i framkant, säger Anders Nordlöw.
Elektroskandia Sverige kommer att vara avsändare för G17-kategorin.
– Vi är mycket stolta över att i år vara huvudsponsor för kategorin Girls 17, vilket rimmar väl med Elektroskandia Sveriges värden vad gäller jämställdhet.

Gothia Cups försäljningschef Thomas Anderson ser stora möjligheter med partnerskapet med Elektroskandia Sverige.
– Vi är väldigt stolta över partnerskapet med Elektroskandia Sverige, ett samarbete som till stor del lägger fokus på turneringens hållbarhetsarbete. I detta arbete är det avgörande med trovärdiga samarbetspartners som Elektroskandia Sverige, som genuint vill vara med och utveckla hållbarhetsarbetet tillsammans med oss, för att vi gemensamt ska kunna erbjuda våra framtida generationer ett hållbart samhälle, säger Thomas Anderson.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy