Gothia Cup presenterar SJ som ny Official Partner - Gothia Cup
Gothia Cup

Gothia Cup presenterar SJ som ny Official Partner

SJ är klar som ny Official Partner till Gothia Cup.

SJ blir ny Official Partner till Gothia Cup. Parterna har kommit överens om ett samarbete med fokus på att jobba mot de globala klimatmålen.

SJ växlar upp sitt partnerskap från att vara en leverantör till att nu ta plats som Official Partner. Gothia Cups och SJ:s gemensamma initiativ Gothia Cup-tåget, som rullar från Stockholm till Göteborg på söndagsmorgonen och återvänder sent på lördag eftermiddag, är tillbaka efter några års uppehåll och nu kommer samarbetet partnerna emellan att intensifieras ytterligare. Syftet med Gothia Cup-tåget är att göra resandet till och från Gothia Cup så miljövänligt och hållbart som möjligt för deltagande lag som reser från eller via Stockholm.

Gothia Cups försäljningschef Thomas Anderson ser stor potential i partnerskapet.
– Vi är mycket glada över att växla upp vårt samarbete med SJ. Detta gör vi genom att bland annat erbjuda det unika Gothia Cup-tåget. Syftet är att fler klubbar i hela landet ska upptäcka möjligheten att bekvämt, säkert och hållbart kunna ta tåget till Sveriges största ungdomsturnering i fotboll. I linje med vårt hållbarhetsarbete passar SJ och deras ambition om att få fler att välja tåg som transportmedel in perfekt, säger Thomas Anderson.

Gothia Cup kommer tillsammans med SJ att jobba för att uppfylla de globala klimatmålen. Gothia Cup-tåget är ett led i detta. Ombord serverar SJ en rad KRAV- och Fairtrade-märkta produkter. SJ har också ett reseerbjudande som går under namnet Idrottsresan. Detta kan användas av föreningar och förbund som är anslutna till Riksidrottsförbundet. Man ansöker om ett kostnadsfritt kundnummer och på det kopplas en rabatt på 15 procent.
– Vi vill vara den naturliga resepartnern och bidra till resebehovet som Gothia Cup och de deltagande lagen har för att åka till och från Göteborg. Gothia Cup och SJ arbetar med hållbarhetsmål som är viktiga. Viktigt för oss är ett gemensamt arbete som inte tar slut efter vecka 29, utan att vi tillsammans hittar sätt att bidra. Tillsammans kan Gothia Cup och SJ påverka och hjälpa varandra men även arbeta med andra partners för ett hållbarare evenemang och samhälle, säger Seung-Mo Koo, försäljningsansvarig på SJ.

MAIN PARTNER

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy