Gothia Cup

Gothia Cup presenterar Tre som ny Official Partner

Gothia Cup välkomnar Tre in i Official Partner-familjen.

Tre blir ny Official Partner till Gothia Cup. De vill tillsammans med Gothia Cup bidra till ungdomars möjlighet att uppfylla sina drömmar och utmana sig själva.

Den stora teleoperatören växlar upp sitt samarbete med Gothia Cup, vilket är mycket glädjande enligt försäljningschefen Thomas Anderson.
– Vi är väldigt glada och stolta över att få med Tre som Official Partner till Gothia Cup. Då kommunikation är en av grundstenarna i turneringen känns det extra värdefullt och tryggt att ha med Tre i detta sammanhang. Förutom att stötta oss med tjänster och produkter kommer Tre med sitt samhällsengagemang också att vara med och bidra till ett mer hållbart och mer inkluderande samhälle, säger Thomas Anderson.

Tre är nöjda över att ta klivet upp som Official Partner för Gothia Cup.
– Efter att tidigare år ha bidragit till möjligheten att streama och liverapportera matcher under Gothia Cup, är vi otroligt glada över att utöka partnerskapet. På Tre vill vi möjliggöra för människor att vara allt det de vill vara, säger Mirja Kais, tillfällig Head of Marketing.
 ”Set people free” fungerar som ledstjärna i samtliga delar av Tres verksamhet.
– Gothia Cup möjliggör för tusentals ungdomar att uppfylla sina drömmar och utmana sig själva. Som världens största ungdomsidrottsevenemang är det också en viktig mötesplats för, och bidragare till, ett mer jämställt, rättvist och fritt samhälle - för alla, säger hon.
Tre ser långsiktigt på partnerskapet.
– Vi hoppas få nya vänner bland lagen, besökarna och andra partners. Vi hoppas såklart att vår härliga Tre-zone på Heden kommer att bubbla av liv och bidra till att Gothia Cup 2023 blir lite trevligare för alla, säger Mirja Kais.

Tre har ett stort och brett hållbarhetsarbete där de jobbar med alla FN:s hållbarhetsmål. I detta partnerskap har de valt att fokusera på jämställdhet och att arbeta för fredliga och inkluderande samhällen.
– Som företag och arbetsgivare har vi högt uppställda jämställdhetsmål och vi vill hjälpa till att skapa ett bättre samhälle för alla. Här kommer Gothia Cup in bra som en partner som jobbar för en mer inkluderande värld för unga genom att få människor att mötas med sporten i centrum, säger Mirja Kais.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy