Gothia Cup

Gothia Cup – större än någonsin

Intresset för Gothia Cup har aldrig varit större än vad det är nu.

Dubbelt så många lag från dubbelt så många nationer har anmält sig jämfört med vid samma tidpunkt i fjol. 
– Nu är det upp till oss att göra 2025 års turnering till en fantastisk upplevelse, säger turneringsledaren Niclas Andersson Freiholtz.

När Gothia Cup öppnade anmälan den 11 september var trycket större än någonsin. Redan under de första 30 minuterna anmälde sig över 1 200 lag – vilket innebar ett nytt rekord. Anmälningarna har därefter fortsatt komma in och turneringen har nu dubbelt så många anmälda lag jämfört med samma tidpunkt i fjol. Dessutom har ytterligare ett tiotal nationer tillkommit i anmälningslistorna. Antalet anmälda länder har dubblerats jämfört med samma tid förra året och andelen utländska lag är nu också klart högre än då.

Gothia Cup ser mycket positivt på denna utveckling och är redan i full gång med planeringsarbetet inför turneringen nästa sommar.
– Mötesplatsen Gothia Cup blir allt starkare och det är uppenbart att många vill komma hit och ta del av den. Nu är det upp till oss att göra 2025 års turnering till en fantastisk upplevelse för deltagare, ledare, funktionärer och publik, säger turneringsledaren Niclas Andersson Freiholtz.

Gothia Cup 2025 går mot att bli en rekordturnering. Har du inte redan anmält ditt lag? Gör det HÄR innan det är för sent. Det blir en fotbollsfest som ni sent kommer att glömma.
 

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy