Gothia Cup

GSOT-turneringen slutade med glädje

Flera lag avslutade som vinnare

De sista matcherna i GSOT var fyllda med känslor av olika slag när lagen tävlade om att hamna på förstaplatsen. Under prisutdelningen visades prov på en fin gemenskap över klubbgränserna.
– Det känns fantastiskt att ha fått den här möjligheten, säger Jasmin Abdullayevq som spelar för Azerbajdzan
.

Matcherna på Heden innehöll mycket glädje, trots att de slutade i både vinster och förluster. Möjligheten att få delta i Gothia Cup oavsett vilka förutsättningar du har firades både på och utanför planerna.
– GSOT är en underbar organisation. Vi är så lyckliga över att få lära känna andra människor från hela världen, säger Jasmin.

Azerbajdzan kom med två lag till turneringen, ett för pojkar och ett för flickor, och båda deras lag vann.
– Det var intensivt och spännande men det känns jättebra. Vi har tränat hårt tillsammans och blivit vänner genom fotbollen. Turneringen är väldigt meningsfull för oss, säger Jasmin.

Det var tioårsjubileum för turneringen och första gången lag för flickor fick en egen turnering. Alla deltagande lag fick pris för sin insats av initiativtagaren Kim Källström.
– Vi har tränat hårt för det här och är jätteglada för att vi vann. Imorgon åker vi hem till Azerbajdzan och förbereder oss för nästa turnering, säger Jasmin Abdullayevq.

Ett stort grattis till alla deltagande lag!

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy