Gothia Cup

Intercups MX tog hem segern för B14B

Intercups MX gick segrande ur B14B finalen. Det efter en 5-1 vinst mot Empire FC på SKF Arena.

Andra finalen som spelades på SKF- Arena under lördagen var mellan Intercups MX - Empire FC i gruppen B14B. Intercups MX tog hem vinsten med 5-1.
Vi spelade riktigt bra idag, och energin var på topp, säger Alessandro Reyes.

Inom endast 3 minuter gjorde Christopher Torres första målet för Intercups MX. Intercups MX fick efter detta flera målchanser. 20 minuter senare tog Angel Jaramillo andra målet för Mexiko. Och bara tre minuter tar det innan Ramses Jasso utökar ledningen med 3-0.
– Vi hade en otrolig början, som satte ribban för hela matchen, säger Alessandro Reyes.

Andra halvlek inleddes med ett mål av Jack Danaher i Empire FC. 5 minuter senare gjorde dock Alessandro Reyes fjärde målet för Intercups MX, följt av Sergio Kong som gjorde det femte och sista målet för matchen.

Intercups MXs Alessandro Reyes blev matchens lirare.
– Jag är så glad och tacksam, säger han.