Gothia Cup

“Jag har aldrig upplevt något liknande”

Invigningen på Ullevi var ett stort party med spelare och ledare från hela världen som fyllde upp läktarna

Gothia Cup har officiellt börjat och invigningen på Ullevi var ett stort event där spelare och ledare firade turneringens början tillsammans.
– Jag har aldrig upplevt något liknande, säger Caroline Hackett.


Mer än 51 000 unga spelare och ledare samlades för att tillsammans fira det faktum att turneringen har officiellt börjat, och det var ett väldigt uppskattat event.
– Det var definitivt surrealistiskt för jag tror aldrig att jag har varit med så många människor i en och samma arena tidigare, säger Alexandra Andrade från Elite Development Academys G15 lag.

Hennes lagkamrat Caroline Hackett håller med om att eventet var väldigt speciellt.
– Jag tyckte att det var väldigt coolt för jag har aldrig upplevt något liknande tidigare, säger Caroline.

Invigningen är ett bra sätt att lära sig mer om de olika lagen som deltar i turneringen. Det Alexandra tyckte var bäst med turneringen var när de introducerade de olika flaggorna och länderna.
– Det var jättebra. Man kan verkligen se alla de olika nationerna och få en introduktion till alla som är här, säger Alexandra.

Laget ser fram emot veckan de har framför sig. De vill utmana i varje match och de har ögonen på att nå finalen. De uppskattar möjligheten att ta in hela turneringsupplevelsen, och lagkamraten Maleah Rodriguez reflekterar på vad hon gillar mest.
– Det är att se en massa nya människor och många olika språk också, säger Maleah.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy