Meet the World

Låt oss ta del av några av våra glädjande turneringar

På SKF tror vi att sport har kraften att överskrida gränser, främja kontakter mellan människor och skapa bestående minnen. Vårt engagemang sträcker sig bortom affärsverksamheten – det når hjärtat hos unga fotbollsspelare över hela världen.

Gothia Cup är världens största och mest internationella ungdomsturnering. SKF är stolt huvudsponsor för detta sportevenemang sedan 2007. Dessutom anordnar vi våra egna Meet the World-turneringar globalt, vilket ger barn från hela värden, möjlighet att resa till Göteborg på våra vägnar. I år har vi haft ett stort deltagande, 24 lag från 5 olika kontinenter har fått möjligheten at komma hit och spela!

Låt oss ta del av några av våra glädjande turneringar.

I Maj var SKF Spanien värdar för Meet the World-turneringen i Madrid. Sammanlagt var det sex G16-lag och ett G14-lag som spelade, och till allas förvåning tog G14-laget titeln! Trots resultatet delade de alla glädjen med det vinnande laget. Detta visar verkligen den respekt och gemenskap sporten ger.

I Latinamerika anordnades två turneringar, en i Colombia för G17 och en i Costa Rica för G13. Detta var det första gången Meet the World annordnades i Costa Rica. Turneringen var en stor framgång, över 100 spelare tävlade passionerat under tre dagar i rad.

Team Future Soccer var laget som tog hem titeln i Colombia, efter att ha tagit sig obesegrade genom hela gruppspelet!

I år har vi tre Special Olympics-lag som kommer hit för att spela om pokalen, en av dem är RG Ticino från Italien.

Meet the World-turneringen i Porte, nära Turin i Italien, var ett firande av glädje, schysst spel och inkludering. Sex Special Olympics-lag tävlade, med RG Ticino som vinnare. Deras resa till Göteborg väntar och de är alla väldigt spända!

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy