Gothia Cup

Henrique och hans lag S.C Juventude Real älskar att vara på plats

Henrique och hans lag spelade mixade matcher med två andra lag i Torslanda


Varje år arrangerar Gothia Cups huvudsponsor SKF “Meet the World” turneringar i olika länder. Vinnaren från turneringen i de olika nationerna får en gratis plats i nästa års upplaga av turneringen. Det brasilianska laget S.C Juventude Real är ett av lagen som i år spelat till sig en plats i turneringen. 

Idag mötte laget upp två andra lag på Torslandavallen för att spela matcher, umgås och äta hamburgare. En av spelarna, Henrique Rodrigues Almeida, är 14 år gammal.


-Det är en fantastisk möjlighet för mig och mitt lag att komma och delta i världens största turnering, säger Henrique Rodrigues Almeida.

Han är onekligen imponerad av Göteborg och upplevelsen hittills, något han inte kunde föreställa sig innan SKF arrangerade turneringen i Brasilien. 

-Givetvis vill vi uppnå målet att vinna hela turneringen, men att vara här med laget är den stora bedriften. Oavsett vad, säger Henrique. 


Även fast regnet började falla direkt när vi anlände var Henrique positiv. Han påtalade gång på gång hur mycket han tyckte om Göteborg som stad. 

-Människorna i denna stad är så fina och hjälpfulla, vistelsen har hittills varit magisk och jag ser fram emot veckan som kommer. 



MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy