NeH stöttar Gothia Cup i kristider

NeH är Official Partner till Gothia Cup och ansvarar för att utveckla merchandisekonceptet för världens största ungdomsturnering. Trots att årets Gothia Cup ställdes in på grund av coronapandemin, väljer NeH att förlänga samarbetet, över 2024.

Gothia Cup och NeH ingick 2019 ett långsiktigt samarbete där NeH blir leverantör och partner till Gothia Cup. Utvärderingen efter premiäråret tillsammans, gör att parterna väljer att förlänga samarbetet redan nu, fastän årets Gothia Cup ställdes in som en följd av coronapandemin.

– Vi hade ett mycket fint samarbete med Gothia Cup under 2019 och för oss är det en självklarhet, med förra årets fina utfall, att stötta Gothia Cup detta tuffa 2020 och förlänga vår satsning tillsammans över 2024. Vi ser mycket fram emot 2021 års upplaga av Gothia Cup, säger Peter Holm, VD på NeH. 

– Stöttningen från NeH betyder mycket, speciellt nu när vi som mest behöver det. Vi har många nya idéer tillsammans med NeH som vi får visa upp 2021, säger Thomas Anderson, försäljningschef på Gothia Cup.

MAIN PARTNER

OFFICIAL PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy