Gothia Cup

Norrmejerier ny Official Partner till Gothia Cup

Vi är glada över att kunna presentera Norrmejerier som ny Official Partner till Gothia Cup.

Gothia Cup växlar upp ytterligare när Norrmejerier tar klivet in i Gothia Cups partnerfamilj. Tillsammans arbetar parterna för att uppnå det globala målet om att bekämpa klimatförändringarna.

Norrmejerier är landets nordligaste mejeriföretag och ägs av mjölkbönder i norra Sverige. Målet är att skapa bra förutsättningar för en livskraftig mjölkproduktion i Norrland som en viktig del av hela Sveriges livsmedelsförsörjning. Norrmejerier erbjuder färska och unika norrländska mejeriprodukter av utmärkt kvalitet. Alltid 100 procent norrländskt – alltså alltid 100 procent svenskt. Med smakupplevelse, passion och välbefinnande i fokus vill Norrmejerier göra det lätt att äta gott samtidigt som det är bra för dig och vår jord. Den norrländska mjölken lämnar ett lägre avtryck på naturen och bidrar till ökad biologisk mångfald.

Nu har Gothia Cup och Norrmejerier inlett ett samarbete.
– Det här är ett nytt och spännande partnerskap. Vi tar bland annat ett gemensamt avstamp i det globala hållbarhetsmålet nummer 13; bekämpa klimatförändringarna. Den friska norrländska naturen och klimatet ger oss unika förutsättningar och norrländsk mjölk har helt naturligt ett lägre klimatavtryck. Att vi kan vara med och bidra till den folkfest och viktiga satsning på barn och ungdomar som Gothia Cup ligger helt i linje med Norrmejeriers ambition att dela med oss av norrländska storslagna smakupplevelser till konsumenter i hela landet, säger Maria Skogelid, kategorichef mejeri på Norrmejerier.

Gothia Cups försäljningschef Thomas Anderson är lika belåten över partnerskapet.
 – Norrmejerier, som nu presenteras som Official Partner till Gothia Cup, är ett fantastiskt välkommet tillskott till världens största fotbollsturnering för barn och ungdomar. Vi är otroligt glada över att ha dem med på tåget och ser fram emot att skapa en norrländsk upplevelse som ger gott på alla plan, säger Thomas Anderson.

Norrmejerier kommer att ha material på plats i skolor där lagen bor under Gothia Cup, där kommer de att visa upp sina produkter och sprida sitt budskap. Utöver det planeras även en spännande aktivering på Heden i sommar.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy