Picks of the Day – onsdag

Varje dag lyfter vi ett visst antal matcher. Se vilka vi rekommenderar i dag!

09.00, Heden 3 – McDonald’s: Åsa IF (SE) – Intercups MX (MX), B14 (grupp 1).
Det mexikanska laget Intercups har stått för en stark prestation i årets Gothia Cups B14-serie, och har två segrar i bagaget. Åsa IF har två oavgjorda matcher med sig in i den här måstematchen.

09.50, Heden 4 – Puma: CCL Soccer Club (US) – Chesterfield FC (GB), G17 (grupp 6).
Ett riktigt teparty väntar på Heden! Bägge lagen har två segrar och målskillnad på plus sju, i den här matchen avgörs vilket lag som går segrande ur gruppen.

13.00, Kviberg 5: Lerums IS (SE) – This Girl Kicks (GB), G18 (grupp 4).
This Girl Kicks är ett brittiskt initiativ vars syfte är att få tonåriga flickor att hitta vänskaper genom fotboll. Men i Gothia Cup har de hittills krossat sina motståndare. Med 12–0 i målskillnad på två matcher är det här ett offensivt lutat lag. Lerum IS ligger emellertid tvåa i gruppen och skulle vid en seger gå om This Girl Kicks – och ta hem gruppsegern. En sann seriefinal.

15.10, Valhalla IP: GIF Sundsvall (SE) – Montrouge FC 92 (FR), B17E (grupp 3).
Montrouge FC 92 kom ut och spelade fin fotboll i den första matchen mot Elfsborg – en match man kom segrande ur med ett 3–1-resultat. I går spelade de oavgjort mot mexikanska C.F. Internacional Monterrey. I den sista gruppspelsmatchen ställs laget mot serieledaren i gruppen – GIF Sundsvall.

15.30, Guldheden Södra: Hossmo BK (SE) – The Kusasa Stars (ZA), G14B (grupp 1).
Seriefinal i gruppen där inget lag har råd att förlora. Bägge lagen har fyra poäng. Skulle Norrby som ligger trea i serien vinna sin match går de upp på fem poäng. I den här matchen lär bägge lagen känna flåset i nacken och vi lär se två lag som verkligen går för seger!

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy