Gothia Cup

Picks of the day – torsdag

Varje dag lyfter vi ett visst antal matcher. Se vilka vi rekommenderar i dag!

08.00, Sälöfjordsplan 2: Storvreta IK (SE) – Stars’n Stripes (US), G17 (Play off A).
När Storvreta spelar är det målgaranti. På tre matcher har man 17–6 i målskillnad vilket gör det här till en intressant match att se på. Stars’n Stripes har emellertid hållt nollan i två av tre matcher. Kan deras defensiv täppa till det mot Storvretas offensiv?

08.00, SKF Arena: Vilnius Football Academy (LT) – Colegio Deportivo Iquique (CL), B14 (Play off A).
Vilnius har tre segrar på tre matcher – och man har ännu inte gjort färre än fyra mål i en match. Ett offensivt betonat lag som har spelat bra under turneringen. Man ställs mot Colegio Deportivo Iquique som bara förlorat mot Brommapojkarna i en match som slutade 4–2. Den återhämtade man sig från och vann den efterföljande matchen med 10–1. Det här är en match som kan sluta hursomhelst.

08.00, Torslandavallen 2: US Montesson (FR) – Reach Target Sports (AE), B14 (Play off A).
Fransmännen har två segrar och en förlust med sig I bagaget, men med starka 9–2 i målskillnad så vet man att laget besitter en hög högstakapacitet. På andra sidan står Reach Target Sports från Förenade Arabemiraten som startade svagt, men som vann de två senaste matcherna och tog sig till A-slutspelet.

09.00, Backavallen 2: ATSV Scharmbeckstotel (DE) – SC Borgfeld eV (DE), G17 (Play off B).
E
tt tyskt derby där ATSV hade två förluster inför sista matchen i gruppspelet. Där blev det en seger som tyvärr inte räckte för att ta laget till Play off A. De möter Borgfeld som hade det svårt i gruppspelet.

 18.30, Lemmingsvallen 2: Lunds BoiS/Torns IF (SE) – Athinaikos FC (GR), B16 (Play off B).
Två lag som ännu inte har kammat hem en seger. I den här matchen kommer ett av lagen att ta sin första skalp – medan det andra laget åker ut ur turneringen med endast förluster.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy