Gothia Cup

Populära Right to Dream: "Fansen ger oss motivation"

Right to Dream från Ghana vann sin första match inför storpublik

Right to Dream från Ghana besegrade i sin första match svenska IFK Norrköping i B17-klassen, Gothia Puma Trophy. Spelarna var mycket nöjda efter segern med 3-1 på SKF Arena.

Right to Dream inledde matchen på ett lysande sätt och gjorde tre vackra mål redan i första halvlek. SKF Arena var fullsatt och publiken gillade vad den såg. IFK Norrköping reducerade till 3-1 i andra halvlek men Right to Dream vann välförtjänt. De kan nu fortsätta drömma om fler framgångar.
– Det var en riktigt bra första match. Vi fick med oss ett bra resultat och en bra start på Gothia Cup. Spelet kommer att bli bättre längre fram, det viktiga var att ta tre poäng, säger Zidan Ben, lagkapten för Right to Dream.

Han uppskattade att spela inför storpubliken.
– Det är trevligt. Fansen motiverar oss och för oss att lyfta vårt spel, säger han.
Det är andra gången Zidan Ben deltar i Gothia Cup.
– Vi gillar Gothia Cup. Människor från olika länder och kulturer är här för att spela fotboll. Det bästa med Gothia Cup är fansen, publiken, oväsendet och motivationen vi får. Vi är väldigt glada över att vara här.
Han tror både på sig själv och sitt lag.
– Jag tror att jag kan göra både mål och assists den här veckan. Självklart tror jag att vi kan gå långt i turneringen, säger Zidan Ben.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy