Gothia Cup

Positiv respons för Gothia Cup-filmen ”Forever”

”Forever” är en film om vänskap och Gothia Cup. Filmen har premiär i sommar och kommer att visas under turneringsveckan i Göteborg.

Men redan under denna månad har vi kunnat erbjuda förhandsvisningar av filmen, som har blivit uppskattad av de som fått se den på förhand.

Förra sommaren spelades filmen ”Forever” in i Göteborg. Filmen handlar om bästa vännerna Mila och Kia. När de får en ny fotbollstränare i hårdsatsande och krävande Lollo börjar de sakta glida isär. Mila som drömmer om att bli fotbollsproffs och spela Gothia Cup ser sin chans att lyckas - men frågan är om det är värt att offra sin bästa vän för att vinna till varje pris? Gothia Cup spelar en central roll i handlingen i denna varma film. Huvudrollerna som vännerna Mila och Kia spelas av talangfulla BK Häcken-spelarna Flutra Cela och Judith Sigfridsson. Filmen har biopremiär den 7 juli.
– I filmen vill vi ge bilden av att Gothia Cup är världens största fotbollsturnering, med känslan av storlek och ett fantastiskt äventyr där drömmar kan gå i uppfyllelse, säger producenten Stefan Lindén på SF Studios.

Vi är stolta och glada över att Gothia Cup är en del av filmen. Ett av Gothia Cups mål är ju att hjälpa barn och ungdomar att uppfylla sina drömmar. Vi är också glada över att i maj månad ha kunnat erbjuda förhandsvisningar av filmen i Göteborg, Stockholm, Örebro och Malmö. Till dessa har vi bjudit in Gothia Cup-lag och funktionärer. Sammanlagt har över 1 300 personer fått se ”Forever” i förväg. Vi kommer också att ha en visning under Gothia Cup-veckan. Hittills har responsen varit väldigt positiv.

– Det var en hel del engagemang under filmens gång med hejarop och applåder. Filmen lyfter också flera mjuka värden för ungdomarna att prata vidare om, till exempel vänskap och om hur man stöttar varandra, och diskussionerna kring detta fortsatte efter filmen vilket var kul att se, säger Cecilia Lamton, som var på plats från Gothia Cups organisation.

Foto: SF Studios

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy