Rekordstort tryck på anmälan

Det är en månad kvar till anmälan till årets Gothia Cup stänger. Men redan nu är det ett rekordstort tryck på antalet lag som kommer spela turneringen i sommar. För första gången kommer lag från Trinidad och Tobago och från Myanmar.

Lag från hela världen kommer till Göteborg i sommar och medTrinidad och Tobago och Myanmar som nya nationer, innebär det att Gothia Cup bara är en ny nation från att nå 150 deltagande nationer sedan starten 1975. En nation som kanske tillkommer innan anmälan stänger.
När anmälan öppnades i september tog det bara fem minuter för kategorin för lokala lag, från Göteborgsregionen, att bli fullbokad. I dag återstår endast platser för lag som bor på skola eller bokar hotell via Gothia Cup.
Ett land som kommer med betydligt fler lag än tidigare är Portugal. Även Kanada och Island kommer med en hel del fler lag än tidigare.
– Det är kul att intresset för turneringen växer och framför allt att vi ser en ökning från många länder som redan deltar, säger Niclas Andersson Freiholtz, tävlingsledare på Gothia Cup.
– Det är ett gott kvitto att det kvalitetshöjande arbetet vi satsat extra mycket tid och kraft på de senaste åren nu också speglar av sig på numerären och inte enbart på kundnöjdheten, avslutar han.

Sista dag för anmälan är 10 april. Anmäl ert lag HÄR.

MAIN PARTNER

OFFICIAL PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy