Meet the World

SKF höll i välkomstfest för ett gäng glada spelare

Under söndagseftermiddagen välkomnades de SKF-sponsrade lagen med dans och glädje på en skolgård.

På söndagen är det den officiella ankomstdagen för Gothia Cups deltagare. Runt 20 lag anlände däremot tidigare tack vare SKF som sponsor. De sponsrade lagen välkomnades under söndagen med tal, dans och glädje. 

Gothia Cups huvudsponsor är SKF som i år varit med och sponsrat runt 20 Meet the world-lag för att få vara med och delta i årets turnering. Lagen har i sitt hemland deltagit i fotbollsturneringar och vunnit, där priset var att SKF sponsrar dem med en resa till 2024 års Gothia Cup. 

Under den soliga söndagseftermiddagen välkomnades alla SKF lag med en fest på skolan ISGR. Lag från Belgien, Brasilien, Nigeria, Costa Rica med mera visade upp sina flaggor, sjöng och dansade runt skolgården. Spelarna visade stolt upp sig i sina hoodies med det tryckta budskapet på ryggen “Meet the world with SKF”. Det var ett glädjefyllt gäng som var väldigt tacksamma över att få vara här på årets Gothia Cup. 
– Jag är väldigt tacksam för denna möjligheten vi fick av SKF, säger Alana Dicecco från det amerikanska laget Kensington KFC. 

Lagen får även några dagar i stan före och efter turneringen för att ha möjlighet att utforska staden lite extra. Alana från USA ser mycket fram emot Gothia Cup, att träffa nya människor men även de internationella mötena. 
– Jag är taggad på att spela mot Spanien, för de var väldigt duktiga när vi tränade med dem, berättar hon. 

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy