Gothia Cup

Sommarens Gothia Cup är snart fullbokad

Intresset för Gothia Cup har aldrig varit större än nu.

Sommarens turnering är snart fullbokad, vilket innebär att möjligheten att anmäla sig kommer att stängas tidigare än utsatt datum.

I fjol deltog rekordmånga 1 878 lag från 69 länder i Gothia Cup och intresset för sommarens turnering är minst lika stort. Redan under den första registreringsdagen anmälde sig över 900 lag och nu, med nästan ett halvår kvar till Gothia Cup, är turneringen nästintill fullbokad.
– Det känns oerhört roligt att intresset för att komma till Göteborg och spela Gothia Cup är så stort. Vanligtvis stänger vi anmälan i mitten av mars och aldrig tidigare har bokningsläget varit så högt så vi har stängt tidigare. Det är en ny situation för oss där vi försökt kommunicera med våra återkommande lag och klubbar att anmäla sig i god tid i och med det höga trycket. Nu går vi all in på att förbereda oss på bästa sätt, så vi kan leverera en upplevelse till våra besökare i sommar som blir ett minne för livet för alla ungdomar, säger Anders Albertsson, evenemangsansvarig för Gothia Cup.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy