Gothia Cup

Special Olympics Belgium älskar Gothia Special Olympics Trophy

Finalerna i Gothia Special Olympics Trophy spelades i dag på Heden. Efteråt fick lyckliga spelare ta emot medaljer och troféer vid prisceremonin.

Special Olympics Belgien vann sin final med fem mål mot noll. De älskar upplevelsen i Gothia Cup och Göteborg.
– Vi får nya vänner här. Vi har roligt med varandra och med andra lag, säger mästaren Stijn Roelandts.

Gothia Special Olympics Trophy är kategorin där alla spelare är välkomna att delta efter sina förutsättningar. De 18 lagen delades in i fyra olika grupper. Finalerna spelades på Heden under torsdagen. Special Olympics Belgien besegrade Hannover 1896 från Tyskland i sin finalmatch.
– Det känns väldigt bra att vinna pokalen, säger spelaren Stijn Roelandts.
Han är så nöjda över att få spela i turneringen.
– Vi är väldigt glada över att vara här. Vi har så roligt tillsammans, säger Stijn Roelandts.

Hans lagkamrat Björn van der Burght håller med.
– Gothia Cup är en väldigt bra och spännande turnering. Det är mycket glädje för alla spelare och för lagen. Det är en fantastisk upplevelse för oss som lag och också för andra spelare här. Vi älskar att vinna men vi gillar också att spela fint mot andra spelare. Det är okej om vi förlorar, säger han.
Stijn Roelandts älskar miljön.
– Det är väldigt roligt och trevligt här. Det var väldigt roligt och spännande att vinna GSOT. Vi hade mycket stress inför finalen. Men sedan när vi vann försvann all stress. Vi gillar också att träffa de andra lagen. Vi hoppas att vi komma delta nästa år också! säger han.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy