Gothia Cup

Straffavgörande säkrade segern för mexikanska Barca CFIS

Barca CFIS-FC New England B12 8-7 (2-2)

Det var en final i B12 kategorin som var fylld av känslor, känslor och känslor. Efter 50 minuter var ställningen lika, straffar skulle avgöra finalen. Där det mexikanska laget Barca CFIS stod som segrare.

FC New England började matchen bäst och tog ledningen redan efter två minuter. Ett mentalt övertag för amerikanerna. Trots tidigt underläge gav Barca inte upp, 1-1 målet kom efter sju minuter. Resterande av halvleken var ett stort ställningskrig, med chanser åt bägge håll.

I andra halvleken klev Barca ut och hade bestämt sig för att dominera. Fem minuter in i andra halvleken tog laget ledningen för första gången i matchen. När klockan började ticka upp mot slutet kom trycket från New England. En fantastisk soloprestation av en New England spelare resulterade i 2-2.

Efter en nervös väntas, med flertal straffar stod tillslut Barca CFIS som vinnare av Gothia Cup. Den stora hjälten i matchen som sedermera blev utsedd till matchen lirare, Maddox Karim Estrada Amador. Målvakt för Barca CFIS, med ett straffmål i finalen samt tre mål i turneringen.