Succéartad SKF Meet the World-turnering i Indien - Gothia Cup
Meet the World

Succéartad SKF Meet the World-turnering i Indien

Turneringen fungerade som en plattform för att upptäcka dolda talanger, och gav barn från oprivilegierade bakgrunder möjligheten att representera SKF Indien i Gothia Cup.

Den senaste "Meet the World" fotbollsturneringen som hölls på SKF India Sports Ground i Pune den 29 april, var en absolut triumf. Totalt 872 begåvade barn från olika bakgrunder visade upp sina färdigheter, knöt band och fick värdefulla erfarenheter.

Turneringen fungerade som en plattform för att upptäcka dolda talanger, och gav barn från oprivilegierade bakgrunder möjligheten att representera SKF Indien i Gothia Cup. Efter att ha vunnit matcherna valdes 32 spelare ut för intensiv träning på SKF India Sports Facility i Pune. Under ledning av erfarna tränare finslipade de sin tekniska, taktiska och fysiska skicklighet under en månadslång period, vilket ytterligare jämnade ut spelplanen. Turneringens spännande klimax innehöll intensiva matcher som möttes av entusiastiska jubel från publiken, oavsett socioekonomisk bakgrund.

Till slut gick 16 unga idrottare ut som segrare, vilket symboliserade passionens och beslutsamhetens triumf över ojämlikhet. Deras val att stolt representera SKF Indien i Sverige betecknar idrottens kraft när det gäller att bryta barriärer och främja inkludering. Denna turnering exemplifierade verkligen andan av att minska ojämlikheten genom att ge lika tillgång till möjligheter och fira den gemensamma passionen för fotboll.

Grattis till SKF India och alla deltagare för att de har skapat en oförglömlig upplevelse som överskrider sociala barriärer och främjade en känsla av enhet bland olika individer.

MAIN PARTNER

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy