Gothia Cup

Team Odense Q är vidare till åttondelsfinal

Ikväll ska de fira på sitt eget sätt.

Danska Team Odense Q G15-lag är vidare till åttondelsfinal i Gothia Cup efter att ha vunnit mot Storfors AIK med 9-0 i sin sextondelsfinal.
– Vi förtjänade att vinna, säger Hanna Hoeg, spelare för danskorna.
 

Team Odense Q är ett av enbart fyra danska lag som deltar i Gothia Cup 2024. Hittills under turneringen har de varit starka.
– Våra prestationer i turneringen hittills har varit helt fantastiska, och det känns förstås väldigt skönt, säger Hanna Hoeg. 

Efter den övertygande vinsten i sextondelsfinalen har de kvällen ledig inför morgondagens åttondelsfinal. Tjejerna vet hur de ska fira.
– Vi ska fira med godis och musik. Såklart ska vi inte äta för mycket godis, men vi måste tillåta oss själva att fira, säger Mikkeline Madsen, en av lagets spelare. 

Bra lagsammanhållning är en förutsättning för bra resultat i Gothia Cup, något som tjejerna från Team Odense Q onekligen verkar ha.
– Det är viktigt att alla är glada hela tiden och har en känsla av att vi gör det här tillsammans, och det tycker jag vi absolut har, säger Hanna Hoeg.

Efter kvällens godisfirande gäller det för danskarna att ta sig upp på hästen igen och förbereda sig inför nästa match.
– Vi ska gå och lägga oss i tid, äta nyttig mat och ta det lugnt och ladda om, säger Hanna Hoeg.

Mikkeline Madsen tillägger:
– Vi har en massör som har följt med oss hit till Göteborg, så jag hoppas på massage ikväll, säger hon.

Danskarnas åttondelsfinal spelas under fredagen, då de ställs mot det amerikanska laget Iconz Elite på Gothia Park Academy 4 vid klockan 12:30.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy