The Gothia Cup Opening Ceremony Special – en minneskavalkad från ett tomt Ullevi.

Vilken kväll det bjöds på från Ullevi när Kajsa med gäster tog med oss på en minnesresa för att få återuppleva några fantastiska ögonblick från tidigare invigningsceremonier.

– Måndag kväll under Gothia-veckan är när alla samlas på Ullevi. En kväll där vi tillsammans visar kärleken till fotbollen och varandra. Invigningen är avstampet för en vecka med nya intryck, vänskap och laganda, säger turneringsledare Lena Rönnefors.

Invigningen är ett tillfälle där vi under många år har skapat oförglömliga minnen. Tillsammans får vi uppleva glädje i överflöd när sång och dans kombineras i en makalös show. Under rådande omständigheter blev det tyvärr omöjligt att genomföra.

För att göra det hela lite lättare så tog vi under gårdagskvällen med er på en minnesresa inför ekande läktare på Ullevi. Ensamheten var påtaglig men samtidigt är vi väldigt glada att så många av er tog er tiden att tillbringa kvällen tillsammans med oss, på distans.

– Vi saknar er enormt och vi längtar efter att dela ett nytt Gothia Cup med er snart igen! fortsätter Lena.

Alla olika framträdanden påminde oss om de fantastiska ögonblick vi har delat genom åren. Allt från en unik kärlekshistoria till när en brasiliansk tränare valde att sjunga inför ett fullsatt Ullevi.  

Om du missade gårdagens sändning så hittar ni hela programmet här på vår hemsida.

MAIN PARTNER

OFFICIAL PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy