Gothia Cup

Trio är sociala medier-värdar för Gothia Cup 2024

Ida Mardoukh, Mimi Cronquist och Hannah Heed är Gothia Cups sociala medier-värdar inför och under turneringen.

Ida Mardoukh och Mimi Cronquist har arbetat med både Partille World Cup och Gothia Cup tidigare medan det blir Gothia Cup-debut för Hannah Heed.

Hannah Heed jobbade dock med Gothia Cup Innebandy i januari och med Partille World Cup denna vecka och är därmed varm i kläderna och vet vad det handlar om. Trion kommer att hålla er uppdaterade kring allt som händer på och utanför planerna i samband med Gothia Cup 2024.
– Det är otroligt kul att jag har gått från att vara själv till att vi nu är tre, speciellt eftersom att det är Mimi och Hannah som själva använder sociala medier. Vi är verkligen en stabil trio. Jag tror att vi kommer att komplettera varandra på det sätt att vi finns där och stöttar varandra när det behövs. Det är ju väldigt energikrävande, på ett positivt sätt, så vi kommer pusha varandra och inspirera varandra mycket under veckan. Vi alla är så otroligt exalterade och längtar till att få träffa alla, säger Ida Mardoukh.

Ni kommer att se och höra Ida, Mimi och Hannah i våra sociala medier-kanaler, så för att inte missa något rekommenderar vi er att säkerställa att ni följer våra konton!

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy