Gothia Cup

Uppdaterad information med anledning av Coronapandemin

Våra deltagares och våra funktionärers trygghet under Gothia Cup är vår högsta prioritering. Vi vill till att börja med tacka för det tålamod ni visar oss i en svår situation. Er tro och längtan betyder mycket för vår egen tro på att vi tillsammans ska kunna genomföra en trygg och säker Gothia Cup i sommar.

Gothia Cup förbereder sommarens turnering med olika scenarion, där samhällsutvecklingen kommer att avgöra vilka restriktioner vi lever kvar med i juli. Vi följer alla uppdateringar från regering, regioner och myndigheter och bedömningen vi får i vår kontakt med Smittskydd Västra Götaland är att de om ungefär en månad tror att de kan göra en prognos över hur evenemangssommaren blir.

I vårt arbete med att förbereda oss för en annorlunda cup i sommar, värdesätter vi dialogen med våra deltagande lag och vår ambition är att hålla våra gäster såväl informerade som involverade i processen som leder fram till hur vi kommer att kunna genomföra Gothia Cup 2021.

Vi vet hur mycket fotbollen betyder för våra barn och ungdomar och vi hoppas kunna leverera glädje, gemenskap och kärlek till sporten även i år.

Återbetalning av anmälnings- och boendekostnad

Väljer ni att avboka ert deltagande kan ni göra så med full återbetalning av anmälningsavgiften fram till 2021-05-10. Som vanligt är boendekostnaden/deltagaravgiften fullt återbetalningsbar fram till 2021-06-10.

Vad händer om Gothia Cup 2021 ställs in?

Om Gothia Cup inte kan genomföras, får anmälda lag full återbetalning av såväl anmälnings- som deltagarkostnader.

MAIN PARTNER

OFFICIAL PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy