Gothia Cup

Världen väljer Gothia Cup – rekordintresse när anmälan öppnade

Gothia Cup slår nytt rekord när registreringen öppnade.

Lag ifrån ett trettiotal nationer och ett mer än fördubblat intresse. Så var de första timmarna när Gothia Cup öppnade anmälan. 
– Vi var beredda på anstormning men det här överraskade till och med oss, säger turneringsledare Niclas Freiholtz. 

Intresset för att delta i Gothia Cup fortsätter att växa och över hela världen satt lag beredda när anmälan till 2025 öppnade på onsdagen. 
Frankrike, Sydafrika och USA är exempel på nationer som redan har anmält sig och från utlandet kunde organisationen konstatera ett mer än fördubblat intresse jämfört med förra året, de första timmarna av anmälningsperioden. 
 – Vår turnering blir allt mer uppskattad och det är väldigt roligt att se hur brett den når ut över världen, säger turneringsledare Niclas Freiholtz.
 
Sammantaget anmälde sig lag från ett trettiotal nationer de första timmarna, vilket är en tredubbling från förra året och befäster turneringens renommé globalt. Även de lokala lagen fortsätter att välja Gothia Cup och det tog bara sekunder för kategorin att fyllas när anmälan öppnade. Sammantaget tyder allt på ytterligare ett rekordår 2025. 
 – Mötesplatsen Gothia Cup blir allt starkare och det är uppenbart att många vill komma hit och ta del av den. Nu är det upp till oss att göra 2025 års turnering till en fantastisk upplevelse för deltagare, ledare, funktionärer och publik, säger Niclas Freiholtz. 

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy