Funktionärer

"Vetskapen om att jag bidragit till den folkfest som besökarna är här för är något av det bästa med mitt uppdrag"

Funktionären Hanna Godhe älskar att bidra till folkfesten.

Vad vore Gothia Cup utan alla hårt arbetande och lojala funktionärer? Naturligtvis inte mycket. En av dessa är Hanna Godhe från Göteborg.
– Vetskapen om att jag personligen har bidragit till den folkfest som besökarna är här för att uppleva tycker jag är något av det bästa med mitt uppdrag, säger 21-åringen.

Hon har jobbat som ansvarig i GB-tältet på Heden under både Gothia Cup och Partille Cup.
– Detta var mitt andra år som ansvarig i GB-tältet. I mitt uppdrag har jag hand om inventering och beställning av varor samt ansvarar för de funktionärerna som arbetar med mig i GB-tältet. Självklart förekommer det även en hel del service och försäljning när vi har kontakt med kunder och andra besökare som är där för att uppleva cuperna, säger Hanna Godhe och fortsätter:
– Då jag arbetar heldagar blir dagarna långa och det kan bli mycket att göra, men då får man ta hjälp av och stötta varandra. Jag har lärt mig mycket under åren och det är en bra arbetslivserfarenhet.

Hon har många fina minnen från att jobba under Gothia Cup.
– Den sammanhållning som vi funktionärer får är en av de anledningar jag har kommit tillbaka alla dessa år. Då det är en bra stämning i gruppen leder det till en god gemenskap och gott samarbete. Det är svårt att peka ut en specifik händelse som extra rolig, utan jag ser hela uppdraget som en lärorik och rolig upplevelse, säger 21-åringen.
Till vardags studerar hon till lärare på Göteborgs Universitet. Hon gillar också att träna på egen hand.
– Jag har länge haft ett intresse för djur, framför allt hästar, och rider sedan flera år tillbaka. På helger och kvällar arbetar jag extra som ridlärare och verksamhetsledare på en gård, säger Hanna Godhe.

Hon har ännu inte bestämt om hon ska vara funktionär även nästa sommar, men det är inte alls omöjligt att hon återvänder! Hanna och övriga funktionärer är ovärderliga för turneringen.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy