Gothia Cup

Vidingsjö blev lyckliga glassvinnare

Vidingsjö MOIF blev de lyckliga vinnarna av glasscheckar i Gothia Cups och GB Glaces sommarkampanj, #delaglädjen. – Det blev ett stort jubel bland spelarna när de fick höra att det blir glass till alla, säger föräldern Malin Ljung.

Det blev för många en annorlunda sommar, när coronapandemin gjorde att vi inte kunde träffa släkt och vänner som vanligt och umgås i stora sällskap. Men trots fysisk distansering, blev det en härlig sommar hemma i Sverige med massor av sol, fotboll och glass.

Gothia Cup och vår trogna partner GB Glace uppmuntrade inför sommaren alla att dela sin bästa kombination av fotboll och glass i sociala medier. Vinnarbilden kom från Vidingsjö MOIF, där killarna och tjejerna sannerligen vet hur man njuter av sommarens goda stunder.

– Mycket har inte varit sig likt i år och då gäller det att hitta glädjen tillsammans ändå. Barn är fantastiska på att anpassa sig och njuta och glädjas åt de små sakerna i livet – där kan nog vi vuxna lära mycket av barnen, säger Malin Ljung, fotbollsförälder i Vidingsjö MOIF.

Laget har tränat och spelat matcher utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att det bara är positivt att ungdomsidrotten håller igång men föräldrar och mor- och farföräldrar har fått hitta nya sätt att följa sina barns matcher.

– Många matcher har livesänts i Min Fotboll-appen, så man har kunnat se barn och barnbarn spela ändå. Men nu längtar vi efter att få tillbaka publiken och kunna stötta barnen på plats igen och så cykla förbi glasskiosken på väg hem efter matchen!

Gothia Cup och GB Glace säger stort grattis till Vidingsjö och hoppas laget får en smaskig glasstund tillsammans för vinsten, glasscheckar till hela laget.

– Det kommer bli en riktig glassfest, perfekt till säsongsavslutningen senare i höst!

MAIN PARTNER

OFFICIAL PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy