Gothia Cup

Vinnarna av Fair Play Trophy

Celebrate the Game är Gothia Cups fair play-projekt. Det presenteras i samarbete med Länsförsäkringar.

Vår övertygelse är att vi alla tillsammans - spelare, ledare, föräldrar, domare, supportrar och organisationen - kan bidra till att skapa en positiv, stödjande och vänlig miljö både på och utanför planen. I år har vi fyra vinnare av Fair Play Trophy.

I linje med Celebrate the Game har vi Fair Play Trophy. Alla har under veckan kunnat nominera alla som visat prov på gott uppförande i sann Celebrate the Game-anda.

Vi har fått många nomineringar och årets pristagare har alla fått olika nomineringar från domare, åskådare, vänner och volontärer och motiveringarna har på ett vackert sätt beskrivit hur klubbarna har hjälpt både sina egna spelare och motståndare under matcherna, spridit en positiv stämning i skolorna och runt planen och även tagit tillfället i akt att skapa nya vänskapsband från hela världen. Till exempel valde AIK:s B17E-lag att spela med tio spelare i matchen mot TikiTaki Academy som bara hade tio spelare tillgängliga. Det är Celebrate the Game- och fair play-anda när den är som bäst.

Vinnarna av Fair Play Trophy 2023:
Girls Unite, G13, USA
Boo FF, G14B, Sverige
Empire FC, G16, Förenade Arabemiraten
AIK, B17E, Sverige

Grattis till alla vinnare! Ni har alla förtjänat det.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy