Official Partners

Official Partners

Official Partners

Nedan ser du alla våra Official Partners.

SKF

SKF

SKF grundades i Göteborg 1907. Vårt företag växte snabbt till att bli en global organisation och idag är vi cirka 40 000 personer i 130 länder runt om i världen. Nu, var det än är rörelse, finns det en god chans att våra produkter används.

 

På SKF tror vi att när ett samhälle växer så växer vi med det. Och en grundläggande grund för alla samhällen är dess ungdomar och deras förmåga att nå sin fulla potential. Det är därför vi är en stolt sponsor av Gothia Cup.

 

Som en del av vårt engagemang arrangerar vi varje år SKF Meet the World-turneringen, en förturnering till Gothia Cup. Det ger ungdomar från mindre privilegierade bakgrunder möjligheten att fullfölja sina fotbollsdrömmar i organiserade miljöer.

 

Vi är oerhört stolta över att vara huvudpartnern till Gothia Cup, en organisation vars värderingar fullt ut återspeglar SKF’s.

McDonald's

Vi brinner för att Sveriges barn och unga ska ha möjligheten att idrotta och stöttar föreningar över hela landet med både ekonomiskt stöd och långsiktigt engagemang. Redan 1985 började vi sponsra Gothia Cup, Sveriges största fotbollscup för unga. Förutom att främja en aktiv livsstil, möjliggör Gothia Cup att barn och unga från olika nationaliteter möts och samverkar. Precis som på McDonald’s. Hos oss arbetar hela 95 olika nationaliteter. För oss har ambition och drivkraft alltid varit viktigare än etnisk bakgrund, kön, sexuell läggning eller religion. Och det har visat sig vara receptet för mångfald, integration och riktigt goda hamburgare.

McDonalds

Volvo Cars


Sedan den första Volvon byggdes 1927 har säkerhet och människan varit i centrum för Volvo Cars. Vårt engagemang i samhället fokuserar på insatser som ger ett positivt bidrag till de samhällen där vi är verksamma. Vi stöder olika samhällsaktiviteter, framför allt med fokus på trafiksäkerhet, miljövård och utbildning. Att få bidra till att ungdomar från hela världen ges möjligheten att mötas och att därmed uppmuntra till ett aktivt liv gör oss till en stolt partner till Gothia Cup. Volvo Car Sverige kommer att bidra till att logistik och transporter fungerar smidigt och hållbart under evenemanget.

Puma

För oss på PUMA är det viktigt att ha kul, att främja deltagande och uppmuntra till glädje i all form av idrottsutövande. Gothia Cup en perfekt mix av allt, där ungdomar från hela världen får en chans att delta och tillsammans skapa oförglömliga minnen kopplat till idrott

Puma

Pantamera

Pantamera drivs av Returpack AB i syfte att öka återvinningen av burkar och PET-flaskor.

 

Genom samarbetet med Gothia Cup hoppas vi träffa många i vår målgrupp; både unga och vuxna. Sommartid och särskilt under idrottsaktiviteter konsumeras mycket dryck och vår uppgift blir att stötta med kunskap, roliga aktiviteter och inte minst möjliggöra återvinning på ett enkelt sätt. Tillsammans ska vi arbeta för att göra Gothia Cup till ett ännu mer hållbart arrangemang.

Elektroskandia

Ungdomar är vår framtid. Genom ett medvetet mångfaldsarbete vill vi vara med och bidra till ett samhälle där varje samhällsgrupp och individ betraktas som en tillgång.

Elektroskandia delar Gothia Cups samhällsengagemang och fokus på fyra av FN:s globala mål – god hälsa och välbefinnande, jämställdhet, minskad ojämlikhet samt att bekämpa klimatförändringarna. Vi ser turneringen som en viktig del i vår resa mot en hållbar framtid!

Tillsammans för en ökad hälsa, välmående, mångfald och inkludering.

Elektroskandia

Libresse 💗 Gothia Cup

Bindor, trosskydd, menskoppar och nu också smidiga menstrosor - Libresse kan underliv, mens och mensskydd. Vi jobbar för att bryta menstabu och för att alla ska se mens för vad det är: det mest naturliga som finns. Inte bara för att man ska känna sig bekväm att kunna prata med sin tränare om mens och anpassa träningen om det behövs - utan också för att det i varje lagväska ska vara lika självklart att mensskydd är med som att kylsprejen är det.

Libresse är stolta över att samarbeta med Gothia Cup och bryta menstabut inom idrotten!

Estrella

Vårt Estrella-hjärta klappar lite extra för idrotten och en jämställd idrott ser vi som är en förutsättning för framgångsrik idrottsutveckling. På många sätt är tjejer och kvinnor underrepresenterade i idrottssammanhang. Jämställdhet inom idrotten är en fråga om demokrati, resurser och intressen. Vi vill att alla ska ha samma makt att forma idrotten och sitt deltagande i idrottsrörelsen oavsett könstillhörighet eller bakgrund. Vi vill därför vara en del av utvecklingen för en mer jämställd värld både på planen och utanför. 

Girls team

SJ

SJ för människor närmare varandra, varje dag

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa.

Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, Norge, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag möts våra kunder och medarbetare på någon av våra 1500 avgångar från över 400 stationer.

SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg.

Mathem

Mathem är Sveriges största matbutik online. Som kund hos oss handlar du enkelt det du behöver, när och var du vill. Och vi levererar dina kassar till dörren när det passar dig. Det betyder mindre stress och framför allt mer tid över för dina barn och deras fotbollsaktiviteter. Hos oss får du tillgång till ett brett sortiment av bra mat, drycker och apoteksvaror – all den näring och energi du och din familj behöver för att alltid vara på topp. Med vårt och Gothia cups gemensamma fokus på hälsa och hållbarhet är det här sponsorskapet inget annat än en fullträff. Kika in på mathem.se så kan ni lägga krutet på att lyfta ert lag. Inte era matkassar.

SEB

SEB

SEB:s sponsring och samhällsinvesteringar handlar om att stödja entreprenöriella krafter i samhället. Tillsammans med Gothia Cup kan vi på SEB, på en internationell arena, väcka nyfikenhet och nytänkande genom entreprenörskap för att bidra till en positiv förändring i samhället. På SEB är vi övertygade om att när kvinnor och män, pojkar och flickor,  har lika möjligheter att nå sin fulla potential blir världen inte bara mer rättvis – den blir även mer framgångsrik. En viktig del av vårt hållbarhetsarbete är att ta ansvar för hur samhället utvecklas, och därför strävar vi mot ekonomisk jämställdhet.

Länsförsäkringar

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän arbetar med hållbarhet eftersom vi vill ta ansvar och ge tillbaka till samhället där våra kunder och ägare finns. Vi har ett stort intresse i samhälls­frågor och genomför många insatser som bidrar till en positiv samhällsutveckling. Genom ett aktivt och lokalt samhällsengagemang vill vi bidra till en hållbar utveckling av vårt närområde.

Vi har sedan flera år lagt stor vikt vid att skapa goda förutsättningar för barn och unga i vår region. Vi vill att alla barn ska lyckas i livet och ha jämlika uppväxt­villkor. Inom social hållbarhet ligger vårt fokus på att barn och unga ska klara skolan med godkända betyg samt att minska den psykiska ohälsan. Det görs via insatser inom skola, kultur, entreprenör­skap, trygghetsskapande aktiviteter och idrott.

Länsförsäkringar är stolt partner till Gothia Cup som bidrar till rörelse och glädje för ungdomar från hela världen

Länsförsäkringar

Via Tvättmedel

Via och Gothia Cup delar passionen för de unga i samhället och genom fotbollen kan vi hjälpa unga att utveckla en känsla av meningsfullhet och att omfamna det samarbete som är nyckeln till utveckling och kunskap. Därför är Via stolta över att vara partner till Gothia Cup, för genom vårt samarbete kan vi förena och uppmuntra unga fotbollsspelare till att vara aktiva, få erfarenheter och växa. Utan att behöva oroa sig för att bli smutsiga längs med vägen.

Tre

Text om Tre

Turkish Airlines

Idrottsorganisationer som Gothia Cup stöttas alltid av Turkish Airlines. Turkish Airlines delar Gothia Cups kärnvärden, att alla oavsett nationalitet, kön, religion eller hudfärg skall ha möjlighet att mötas och spela fotboll. Målet med partnerskapet är att möjliggöra detta, genom att vara det ledande flygbolaget som används av alla som på något sätt är en del av Gothia Cup.

DXC Technology

DXC Technology hjälper globala företag att driva sina affärskritiska system och verksamheter samtidigt som man moderniserar IT, optimerar dataarkitekturer och säkerställer säkerhet och skalbarhet över offentliga, privata och hybridmoln. Världens största företag och organisationer inom den offentliga sektorn förlitar sig på att DXC levererar tjänster som driver fram nya nivåer av prestanda, konkurrenskraft och kundupplevelse i deras IT-system.

 

På DXC Technology arbetar vi för att förbättra livet för våra medarbetare och de samhällen där vi bor och arbetar. Som officiell IT-partner till Gothia Cup gör vi det möjligt för tusentals barn runt om i världen att aktivera sig, idrotta och utveckla sin samarbetsförmåga, ett initiativ som vi är stolta över att vara en del av.

Kronfågel

Kronfågel

Text om Kronfågel

Kopparbergs

Text om Kopparbergs

GB

Text om GB

NEH

Text på väg.

NEH

MAIN PARTNER

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy